Inredningsbutik Nerja

I våran inrednings butik i Nerja hittar du vackra möbler och spännande och annorlunda design för hemmets alla rum. Vårt unika sortiment består av noga utvalda inredningsartiklar från världens alla hörn. Vi har bland annat produkter från varumärken som Gubi, Dome Deco, Ixia, Garden glory, Viva Madera, Flow and Show, Marset och många fler. Vi är även den spanska återförsäljare för det brittiska exklusiva märket Bert&Frank.  

Hos oss finner du allt från matbord och stolar, till fina soffor, fåtöljer och skåp. Vi har exklusiva mattor, belysning och unika dekorativa ting i form av väggprydnader, tavlor och speglar. Vi har även textiler i form av kuddar, plädar och andra hemtextilier som ger en ombonad känsla till hemmet.

Eftersom vår inredningsbutik och inredningsstudio delar lokal finns våra inredare alltid på plats för att hjälpa dig att sätta ihop ett skräddarsytt paket för den del av ditt hus du planerar att förnya.   

Vill du hitta dina favoriter, inspireras eller bara komma in och prata inredning en stund är du varmt välkommen in till HOME Andalu Livings inredningsbutik i Nerja.

Svenska English

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår