Om oss

INREDNINGSDESIGN och PROJEKTLEDNING anpassade efter dina drömmar och behov är vår specialitet, oavsett om det gäller nyckelfärdiga projekt eller mindre renoveringar. Vi på HOME Andalu Living är ett erfaret team med inredare, arkitekter, projektledare och administratörer som tillsammans hjälper dig att skapa ditt drömhem.

Vi vet att det kan kännas osäkert att köpa, äga och inte minst renovera ett hus i ett annat land. Med vår långa erfarenhet och ett brett nätverk av professionella arkitekter, tekniker, advokater och byggare, samt en lång lista på leverantörer och inköpsställen av material till badrum, kök och möbler, gör vi processen enklare och tryggare för dig – från idé till inflyttning.

Historia och vision

Redan 2012 träffades de tre ägarna Cecilia, Lasse och Emelie och då började tankarna om att tillsammans skapa ett företag där de kunde kombinera en gemensam passion för inredningsdesign med sina erfarenheter av fastighetsbranschen, arkitektur och egna renoveringar. Det skulle dröja till 2016 innan de tre fick möjligheten till att göra detta tillsammans. Grunden till HOME Andalu Living har dock funnits sedan 2010 då Lasse och Cecilia byggde sitt eget drömhem i Spanien – Casa Miranda. Trots en samlad kunskap om arkitektur och renovering insåg de värdet av att kunna ha hjälp från någon på plats med möjlighet att ta snabba beslut, ett lokalt nätverk och den kunskap som krävs. Lasse och Cecilia har sedan 2012 drivit kontoret i Almuñecar och hjälpt en mängd människor att hitta och skapa sitt drömhem i Spanien.

Utifrån Emelies, Lasses och Cecilias samlade erfarenheter och många idéer skapades till slut HOME Andalu Living som vi känner det idag – en inrednings- och projektledningsstudio som bygger på en gemensam passion, lång erfarenhet, bred kunskap och ett stort kontaktnät.

De första åren låg kontoret i den gamla delen av Almuñecar men 2018 flyttade vi till en större lokal i Nerja.
Idag har teamet på HOME Andalu Living vuxit från tre till sex personer och vi arbetar varje dag med visionen att hjälpa andra att skapa sitt drömhem i Spanien – precis som vi själva har gjort.

"Vi hade en dröm om ett meningsfullt liv med mer tid för varandra och vår familj. Vi drömde om en vardag utan stress och dåligt samvete. Vi drömde om mer sol och varmare temperatur än vad Skandinavien kunde erbjuda. Vi ville jobba med något som engagerade oss i en inspirerande miljö och vi ville jobba med något som gjorde andra människor glada.”
- Cecilia och Lasse om den personliga dröm som 2010 lade grunden till det som idag är HOME Andalu Living.

Svenska English

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår