Tjänster

Vi strävar efter att skapa ditt drömhem i Spanien - från idé till inflyttningsklart hem.

 

RENOVERING / PROJEKTLEDNING 


De flesta av våra kunder har precis köpt en fastighet men upplever att det är en utmaning att renovera ett hus i ett annat land, oavsett om det handlar om språk, regler, nya material, byråkrati eller en byggkultur som många upplever som annorlunda än hemma. Det kan även vara svårt att följa processen när man fortfarande har en vardag att ta hand om i sitt hemland. Därför följer vi dig hela vägen, från idé till inflyttningsklart hem. Så kan du fokusera på din dröm. 

Vill du läsa mer?

 

INREDNING

Alla våra projekt är unika eftersom varje kund har sin egen dröm och olika behov. Tack vare en lång erfarenhet av stora som små byggprojekt har vi den kunskap och det kontaktnät som krävs. Vi har specialiserat oss på nyckelfärdiga projekt som innebär att vi hjälper till under hela processen. På så sätt kan vi erbjuda en trygg och kvalitetssäkrad byggprocess, så väl som en vacker och skräddarsydd inredning efter din smak.

Vill du läsa mer?

 

MÖBELPAKET

Eftersom vi är en interiördesignstudio med vårat eget Showroom och egentligen inte en möbelbutik finns det inga begränsningar i varken stil eller budget i våra paket. Vi söker efter möbler och tillbehör från många olika butiker och märken och skräddarsyr ett paket specifikt för dig och dina behov, i den stil och budget som du önskar. Du väljer själv hur mycket eller hur lite du vill att vi ska hantera åt dig.

Möbelpaketen vi erbjuder inkluderar vår designtjänst utan extra kostnad och både transport och montering ingår i paketpriset. Välj mellan olika budget och stilar, från Basic med det viktigaste du behöver till Premium och Nyckelfärdigt paket med allt extra du behöver.

Vi söker showcase project. Läs mer

Svenska English

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår